Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte glazen kerstballen


Bedrukte glazen kerstballen

Bedrukte glazen kerstballen

Bedrukte glazen kerstballen worden iedere kerst weer uit de doos gehaald en opgehangen in de eigen kerstboom. De bedrukte kerstballen zijn ontzettend leuk als giveaway of kerstdecoratie voor in uw bedrijf. Kerstballen staan prachtig in de kerstboom, maar ook in een kerststukje, op een schaal of in een vaas zijn ze erg decoratief. Bij Kerstballenwereld vindt u een ruim assortiment aan kerstballen in verschillende maten en uitvoeringen. Zo vindt u bij ons glazen kerstballen met een glossy afwerking of matte afwerking. De maten van de kerstballen variëren van 40 tot 100 mm.

Kerstballen bedrukken

Alle kerstballen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met maximaal vier verschillende kleuren of volledig in full colour. Dit betekent dat de kerstballen niet alleen bedrukt kunnen worden met uw eigen logo of tekst, maar ook met duidelijke foto’s. Veel bedrijven zetten glazen kerstballen in om reclame te maken. Door gepersonaliseerde kerstballen te gebruiken voor een campagne, kan er op een subtiele manier ingespeeld worden op het kerstgevoel van klanten, consumenten en andere relaties. Ook weet u zo zeker dat uw klanten of zakenrelaties een mooi aandenken aan uw fijne samenwerking ontvangen. Het bedrukken van kerstballen met de huisstijl van uw bedrijf is natuurlijk een erg leuke manier om uw eigen werkomgeving op te fleuren en om de kerst samen met uw werknemers te vieren.

Glazen kerstballen bestellen

Bij Kerstballenwereld kunt u makkelijk en snel glazen kerstballen met opdruk bestellen. De bedrukte kerstballen met logo zijn ideale giveaways. Het bestellen en bedrukken van de kerstballen is al mogelijk vanaf 100 stuks. U heeft van te voren de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw logo of tekst op de kerstbal. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.