Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte hangers


Bedrukte hangers

Bedrukte hangers

Met bedrukte hangers kunt u tijdens kerst uw waardering uitspreken tegenover uw medewerkers en relaties. Kerst is de tijd van cadeaus. Het is altijd weer lastig om een leuk kerstcadeau te bedenken voor al uw personeel en relaties. Bij Kerstballenwereld vindt u een ruim assortiment aan kerstgeschenken, waaronder kersthangers. Kersthangers zijn leuk als kerstdecoratie voor in de kerstboom en zijn daarom leuk om weg te geven als relatiegeschenk of giveaway. Kersthangers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De meest populaire kerstvormen zijn een kerstbal, een kerstboom, een ster en een hart.

Kersthangers personaliseren

Alle kersthangers uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden. U kunt uw eigen logo of tekst op de hangers laten bedrukken in maximaal 4 kleuren. Het is ook mogelijk om uw eigen logo of tekst te graveren in de kersthangers. Veel bedrijven zetten de kersthangers in om reclame te maken. Door de gepersonaliseerde hangers te gebruiken voor een campagne, kan er op een leuke manier ingespeeld worden op het kerstgevoel van klanten, consumenten en andere relaties. Ook weet u zo zeker dat uw relaties en klanten een mooie herinnering aan uw fijne samenwerking ontvangen. De hangers bedrukt met uw logo of tekst kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om uw eigen werkomgeving op te vrolijken en om samen met uw werknemers de kerst te vieren.

Hangers bestellen

Bij Kerstballenwereld kunt u eenvoudig en snel hangers met opdruk bestellen. De bedrukte kersthangers zijn de ideale geschenken. De hangers kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 25 stuks. Wanneer u benieuwd bent naar het eindresultaat van uw logo of tekst op de hanger, kunt u van te voren een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder.