Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte kunststof kerstballen

Bedrukte kunststof kerstballen

Unieke relatiegeschenken voor de feestdagen aan het einde van het jaar zijn bedrukte kunststof kerstballen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om glazen kerstballen aan uw relaties te geven, maar deze zijn wel erg breekbaar. Wanneer uw relaties kleine kinderen of huisdieren hebben, zijn glazen kerstballen dan niet zo handig. Daarom vindt u bij Kerstballenwereld ook een ruim assortiment aan kunststof kerstballen. Zo weet u in ieder geval zeker dat uw relaties uw gepersonaliseerde kerstballen meerdere jaren gebruiken. Wij beschikken over kunststof kerstballen in verschillende maten en uitvoeringen. De bedrukte kerstballen zijn erg leuk als giveaway of kerstdecoratie voor in uw bedrijf.

Kerstballen met bedrukking

De kunststof kerstballen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking in één kleur of full color. U kunt uw eigen logo of tekst laten bedrukken op de deksel van de bijpassende geschenkverpakking. Door bedrukte kerstballen te gebruiken voor een campagne, kunt u op een subtiele manier inspelen op het kerstgevoel van uw klanten, consumenten en andere relaties. Het bedrukken van kerstballen met de huisstijl van uw bedrijf is een erg leuke manier om uw eigen werkomgeving op te fleuren en om de kerst samen met uw werknemers te vieren. Daarnaast weet u zo zeker dat uw klanten of zakenrelaties een mooi aandenken aan uw fijne samenwerking ontvangen.

Kunststof kerstballen bestellen

Kunststof kerstballen met bedrukking kunt u makkelijk en snel bestellen bij Kerstballenwereld. De kerstballen met opdruk zijn de perfecte giveaways. Het bestellen en bedrukken van de kerstballen is al mogelijk vanaf 10 stuks. Van te voren heeft u de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen. Op deze manier krijgt u een beeld van het eindresultaat van uw logo of tekst op de kerstbal. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.